Krdelo HDR je skupnost lastnikov psov, ki uživajo v športnih aktivnostih, so že tekmovali na HDR preizkušnji, to načrtujejo ali se zanjo zanimajo. Krdelo je jasen izraz tega, kar predstavlja naša skupnost. Prvo neuradno Facebook skupino sta odprla navdušena lastnika psov, ki sta se zanimala za HDR. Po tej prvi skupini smo začeli razmišljati, kako bi lahko takšne skupnosti delovale po načelih HDR. Po tej prvi pobudi, zaradi katere smo se čutili izredno počaščeni, so nastala nova krdela, ki uporabljajo logotip HDR.

Krdela pomagajo pri pripravah. Izmenjujejo si informacije in se dogovarjajo tudi o sestavi moštev. Na Facebook-u najdeš že ustavnovljena krdela. Krdela se lahko oblikujejo na osnovi dveh meril: po kraju ali pasmi psov. Krdelo tako povezuje lastnike psov in pse iz bližnjih krajev oziroma te, ki imajo enake pse. Poglej, če imaš v svojem kraju že krdelo in se mu pridruži. Prepričani smo, da te bodo z veseljem sprejeli! Če ne najdeš bližnjega krdela, nam piši na infosi@harddograce.si. Čakamo tvoje sporočilo!

Če ste se združili zaradi HDR, ste že fantastična družba! Veliko si boste lahko pomagali in ogromno prispevali k razvoju kulture lastništva psov.

Ne pozabi: v krdelu je veliko bolje! Če ne verjameš, vprašaj svojega psa!

Logotip Hard Dog Race je avtorsko zaščiten in se sme uporabljati izključno s pisno privolitvijo organizacije Hard Dog Race.