Izjava o varstvu zasebnosti s strani HARD DOG RACE

Spodnja izjava vsebuje pravila za varstvo zasebnosti na spletni strani harddograce.hu, harddograce.com, harddograce.pl, harddograce.cz, harddograce.at, harddograce.si, harddograce.it  (v nadaljevanju Spletna stran), ki jo vzdržuje Hard Dog Race Korlátolt Felelősségű Társaság (2-6. Lövőház utca, Budapest, H-1024; številka poslovnega registra: 01-09-291006).

  1. Načela upravljanja s podatki ki jih upošteva Hard Dog Race Kft. so v skladu s tistimi, ki jih predpisuje veljavna zakonodaja, še posebej tisti, ki jih zadeva Akt CXII iz 2011, o Samostojnem odločanju glede informacij in svobodi obveščanja (v nadaljevanju Inform. zakon).
  1. Ob obisku Spletne strani, se zabeleži vaša omrežna identiteta – t.j. IP naslov vašega računalnika, čas obiska in vaše aktivnosti na Spletni strani. Ti podatki se shranjujejo na naših strežnikih v elektronski obliki in ne bodo deljeni s tretjimi osebami, razen v primeru ko to zahteva zakon.
  1. Ob registraciji na Spletni strani, mora nov uporabnik zagotoviti samo uporabniško ime in veljaven naslov elektronske pošte. Uporabniško ime in naslov elektronske pošte se ne obravnavata kot osebna podatka, ker ju ni mogoče povezati s fizično osebo, kot to predpisuje Informacijski zakon. Naslov elektronske pošte ni viden ostalim uporabnikom Spletne strani in ne bo deljen s tretjimi osebami, razen v primeru, ko to predpisuje zakon.
  1. Ob naročanju na elektronsko glasilo (newsletter), zadošča če nam podate zgolj naslov elektronske pošte, na katerega želite prejemati glasilo. S tem ko sprejmete pogoje navedene v tej Izjavi o varstvu zasebnosti, dovolite Hard Dog Race Kft., da vam dostavlja glasila in oglase, kot to določa Akt XLVIII iz 2008, o Osnovnih zahtevah in določenih omejitvah komercialnih oglaševalskih dejavnosti.
  1. Podatki ki se avtomatsko shranjujejo na strežniku, so nam na voljo 30 dni.
  1. Vsi postopki, ki so objavljeni s to Izjavo o varstvu zasebnosti, zadevajo postopek upravljanja z vašimi osebnimi podatki. Glede upravljanja z neosebnimi podatki, ne podajamo ločene izjave.
UPRAVLJANJE S PIŠKOTKI

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše na besedilu osnovane datoteke, ki jih spletna stran pošlje vašemu računalniku in se shranjujejo na vašem trdem disku. Podatke shranjuje vaš internetni brskalnik (npr. Google Chrome, Mozilla, MS Internet Explorer…) in jih pošlje nazaj spletni strani, kadar jo uporabljate. Nekatere piškotke brskalnik izbriše vsakič ko ga zaprete, medtem ko nekatere shrani in uporabi vsakič ko odprete spletno stran, ki jih je poslala. Piškotek vsebuje ime spletne strani, ime piškotka, vrednost in trajanje. Svoje želje glede sprejemanja in zavračanja piškotkov lahko konfigurirate v nastavitvah svojega internetnega brskalnika.

PIŠKOTKI NA SPLETNI STRANI HARD DOG RACE KFT.

Uporaba določenih piškotkov je nujna za uporabo spletne strani Upravljavca podatkov, še posebej pri prijavi v stran. V kolikor imate rabo piškotkov izključeno, slednja funkcija (in tudi določene druge funkcije), ne bo delovala. V kolikor ste nastavili svoj brskalnik za sprejemanje piškotkov, bo upravljalec podatkov razumel kot vašo izrecno privolitev za uporabo poslanih piškotkov. V kolikor ne želite privoliti v to, prosimo da izklopite rabo piškotkov v nastavitvah svojega internetnega brskalnika.

Zavoljo oglasov in statistik, ki se pojavljajo na spletni strani Upravljalca podatkov, lahko piškotke na vaš računalnik pošljejo tudi določene tretje stranke (npr. Google). Eden izmed ciljev tega postopka je prikazovanje oglasov ki so vam bolj zanimivi in izdelava statistik obiskovalcev spletne strani in njihovih aktivnosti na spletni strani.

Če želite več informacij o tem, kako Google uporablja piškotke na spletnih straneh svojih partnerjev, so le-te dostopne na sledeči povezavi: policies.google.com/technologies/cookies

Posodobljeno Izjavo o varstvu zasebnosti s strani Hard Dog Race Kft. o Hard Dog Race Kft., lahko najdete na spletni strani: harddograce.si/prijave/pravilna-o-varovanju-osebnih-podatkov/

Hard Dog Race Kft.

Logotip Hard Dog Race je avtorsko zaščiten in se sme uporabljati izključno s pisno privolitvijo organizacije Hard Dog Race.